+47 4100 8260 post@ndtech.no

OUR TEAM

Velkommen til NDTech AS-teamseksjonen!

Her kan du finne all informasjon om våre svært dyktige teammedlemmer. Vår bedrift er stolt av å ha et bredt spekter av teknikere spesialisert innen ulike områder, inkludert NDT-inspektører, spesialister på sveiseteknikker og teknisk konsulentvirksomhet.

Våre NDT-inspektører er grundig opplært til å utføre ikke-destruktive tester på ulike materialer og strukturer for å sikre produktkvalitet og sikkerhet. I tillegg er våre spesialister på sveiseteknikker eksperter innen ulike sveiseteknikker, noe som gjør dem i stand til å tilby høykvalitets sveisetjenester for ulike applikasjoner og prosjekter.

Når det gjelder vår tekniske konsulentvirksomhet, er våre eksperter tilgjengelige for å gi personlig teknisk rådgivning og løsninger for å imøtekomme de spesifikke behovene til våre kunder. Med sin spesialiserte ekspertise og kunnskap kan våre tekniske konsulenter bidra til å optimalisere prosesser, forbedre effektiviteten og løse komplekse tekniske problemer.

Vi jobber hardt for å fullføre denne seksjonen med fullstendig informasjon om hvert av våre teammedlemmer. Snart vil du kunne bli bedre kjent med vårt team av eksperter og forstå hvordan deres erfaring og ferdigheter kan være til nytte for din bedrift.

Takk for at du besøker vår teamside!

Mer informasjon